Heavenly Haven


We loved this project! The transformation was incredible. Our client came to us asking for a master bedroom that created a space for them to retreat to at the end of a very busy day. They moved into this beautiful estate overlooking a Connecticut vineyard that yearned for a design to compliment the architecture of the home yet personalize the transitional taste of this young couple. We wanted to bring them elements that included clean lines with some updated tradition. Gray has been the new neutral in design lately but to set it aside from the typical use of this hue, a favorite by many today, we added a touch of gold for warmth and elegance. The client’s desire for a place to read and relax allowed for a seating area where they can transition to a doorway that leads them out to a beautiful stone veranda. We are excited as they are able to enjoy the start of a beautiful home redesign with a space that starts and ends their day in understated luxury.

 

 

 

  • ProjectInterior Design for Residences
  • LocationConnecticut Vineyard Estate
  • Categories


Related Works